A  betegeim, klienseim egy része nem szeretne gyógyszert szedni. Milyen lehetőségeket ajánlhatok még nekik lelki, érzelmi életük, mentalis állapotuk javítására? Lássunk néhányat a teljesség igénye nélkül.

 

Pszichoterápia

Lelki tartalmaikat munkába foghatják, ami stressztűrő képességüket erősíheti, alkalmazkodó készségük javulhat, kommunikációjuk hatékonyabbá, nyíltabbá válhat, a munkájukban sikeresebbek lehetnek, a családi és baráti kapcsolataik konfliktusmentesebbé válhatnak. A reális valóság nem fog megváltozni tőle, de a viszonyulásaink, az érzelmi rezonálásunk, következésképpen az álltalunk adott reakcióink változhatnak. Másodlagosan a kapcsolataink révén a környezetünkben is megjelenhetnek változások.

 

Homeopathias készítmények

Alkalmazásukhoz érdemes homeopathiában jártas szakember véleményét kérni, gyógyszertárakban kaphatóak.

 

Gyógynövények

Citromfű és levendulatea feszültség, idegesség, nyugtalanság, alvászavar esetén 

Orbáncfű, rhodiola rosea hangulati levertség esetén ( használatánál kezelőorvosuk véleményét kérjék  ki )

Alvásjavító, nyugtató hatású teakeverékek, gyógynövénypasztillák

Gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban és drogériákban kaphatóak.

 

Sport

Rendszeresen, tartósabban végzett ütemes séta, kocogás, futás, úszás, kerékpározás, tánc, fizikai teherbírástól és lehetőségektől függően, ami saját belső örömhormonjaink felszabadulását segíti. Csak a bennünk lévő lehetőséget kell kihasználni!

 

Relaxálás, jóga, meditáció

A zenehallgatás, egy jó film megnézése, egy könyv elolvasása, társasági élet- kirándulás, baráti beszélgetés, régebbi kapcsolatok felújítása, clubok, szakkörök látogatása, bármi, ami örömöt okoz az életünkben ...

developer:EXP